Cijfers

Ik heb van Gordon een trainingsschema gekregen voor de hardloop4daagse. Een ingewikkeld schema met als kern heel veel kilometers, heel vaak, en meerdere keren per dag. Veel en vaak lijkt wel te lukken. Meerdere keren wordt toch echt een probleem met inpasbaarheid. Misschien dat het me lukt maar ik verwacht van niet. In April loop ik beduidend minder kilometers dan van plan. In totaal 243 km, zeg maar 60 km per week. Maar goed in deze maand zitten twee rustweken ingebakken (Kies, Bouillon) en dan valt het nog mee. Er zit een week in van 107 km en dat was een record voor mij. De belasting gaat goed, kan het makkelijk hebben. goed nieuws dus. In Mei ben ik al voortvarend begonnen dus die staat al op het plaatje.  De teller 2010 staat op 1097 km. Voor mijn doen best veel.

Opvallend is het aantal wedstrijden. In totaal 3 waarvan één just for fun was, één DNF en één Marathon. Nog niet echt veel soeps. Niet iets waar ik erg mee zit. Het lopen gaat heerlijk. Trainen is misschien nog wel leuker dan wedstrijden.

This entry was posted in PR's en Statistiek and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *