Algarve

Tijdens de vakantie probeer ik de trainingen weer op te pakken. Het is altijd even zoeken naar de juiste paadjes om een leuke route te vinden. Op internet heb ik wat gps routes gevonden. Al snel leer ik dat deze slecht bruikbaar zijn. Langs snelwegen of langs onbegaanbaar strand.

Ik ga zelf op ontdekkingstocht. Eerste deel is naar het strand komen via een redelijke weg. Dat lukt goed. Daarna loop ik via een kustpad van strand naar strand. Het is een schitterend gebied. Ik ontdek vele kleine strandjes op vaak moeilijk te bereiken plekken. Zelfs een volledig door rotsen omsloten strand. Door de rotsen gaat een grot die zeewater aanvoort. Mooi plekje.

Vandaag ga ik de andere kant op en kom uiteindelijk op een groot lang strand van enkele kilometers. Het is nog vroeg in de ochtend maar toch alweer warm, boven de 25 graden. Het zullen er wel weer ruim 30 worden.  Door de warmte en het hoogteverschil ligt het tempo laag. Uiteindelijk toch een kleine 20 kilometer. Het gaat allemaal vrij makkelijk. De laatste klim naar het huisje is steil. Eenmaal thuis moet ik even bijkomen. 

Morgen vertrekken we naar Lissabon en zal het lopen er wel even niet van komen. Al met al lekker getraind en een mooi deel van de kust verkend. Prachtig gebied.

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *