Zugspitz Ultratrail

logo_zutHet lopen van ultratrails is niet zo vanzelfsprekend. Er dienen heel wat randvoorwaarden ingevuld te zijn om hier überhaupt aan te denken. Als gezondheid en werk in het geding zijn dan besef je dat weer eens goed. Sinds de zomer staat mijn hoofd hier dan ook helemaal niet naar. Maar gelukkig kunnen we deze fase nu afsluiten. Er valt een last van mijn schouders en ik durf weer vooruit te kijken, plannen te maken.

Met vrienden gaan ik in Mei een geweldige trail in de Ardennen lopen. Ik kijk hier erg naar uit. Hoe geweldig zou het zijn als wij zaterdag avond 21 mei met een glas Orval onze successen vieren. Ik krijg daar energie van. Dat motiveert mij om de trainingen op te pakken. Ondertussen realiseer ik mij dat dit niet mijn (hardloop)doel kan zijn van 2016. Dat moet gewoon in de bergen zijn. Trail de Trappistes wordt daarmee verheven tot een training, in voorbereiding op. Een 100km Ardennen trail als training voor een bergtrail.  Terwijl ik dit schrijf besef ik hoe bizar dat klinkt. En toch meen ik daar elk woord van.

Gisteren ging de inschrijving open van de Zugspitz Ultratrail. Een bergtrail op 18 juni van 100 km en 5400D+. Ik hoefde daar niet lang over na te denken.

This entry was posted in Zugspitz Ultratrail. Bookmark the permalink.

One Response to Zugspitz Ultratrail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *