2015-04-11 Duin en Strandrace Marathon

Tsja, wat moeten we dáár nu weer mee. In Egmond neem ik een verkeerde afslag. Na 28km ben ik weer bij de startlocatie. Een DNRR? (Did Not Run Right?) als variant op de DNF. Voel me verder prima dus dat is wel ok. Ben wel koud en nat van een regenbui op het eind. Ook de legendarische verzorging van Annemarie heb ik helaas moeten missen. Geen post gezien! Blij dat ik toch zelf wat heb meegenomen.

goed

FoutHet linkerplaatje is de goede route. Het rechterplaatje de foute. Een merkwaardige misser. Ik volg de bordjes en ook de gps. Achter mij lopen nog 4 lopers van de 60km. Die lopen dus ook fout. Oriënteren op de zon was deze keer geen optie. Die was er gewoon niet.

In het clubhuis nemen we contact op met Willem. De Ultra’s komen van ver en hebben het plan om vanaf km 30 weer in te stappen. De vraag is of Willem ze op wil halen. Nee dus. Ik wil ze wel wegbrengen maar daar wordt geen gebruik van gemaakt. In plaats daarvan gaan ze nog even naar het strand rennen. Nou daar kan ik geen energie voor krijgen. Ik ken de route naar het strand en die is niet echt heel mooi.

Ik houd het voor gezien. Ik laat mijn startbewijs achter op de inschrijftafel en schrijf er een briefje bij. Teleurgesteld? Nou dat valt wel mee. Deze marathon was louter bedoeld als training. Die is nu onbedoeld wat korter geworden. Jammer, ja dat wel. Misschien morgen nog maar een stukje lopen.

 

 

This entry was posted in Duin en Strandrace, Marathon, Training. Bookmark the permalink.

One Response to 2015-04-11 Duin en Strandrace Marathon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *