Cadeautje

Zon-001

Laatste training van de week en dan krijg je dit cadeautje. Links verdwijnt de volle maan achter de bomen. Rechts komt de zon op. Van de verwachtte regen merk ik helemaal niks.

Het vriest als ik vertrek. Het is volle maan. Ik heb geen lampje nodig. Plan de campagne voor vandaag is 4 uur lopen. Route is noord en na twee uur omkeren. Ik verlaat de Veluwezoom en ontdek nieuwe routes op de Loenermark. Ik loop vast op een rustgebied. Het is niet de bedoeling dat je daarin gaat en dat respecteer ik.  Verder naar het noorden lukt niet. Klein stukje naar het westen en dan dwars door het bos retour. Prachtig! Na een paar km kom ik bij een hek waar ik overheen klim. Stukje verder en dan kom ik bij ‘van Ark’. Vanaf hier is de koers zuid via de brandtoren en het Rozendaalse veld.  De terugweg gaat een kwartier sneller dan de heen weg. Ik vind het wel best. Oorzaak? 2 zwijnen en 3 keer herten vermoed ik.

Goede trainingsweek. Alle trainingen gehad inclusief een behandeling bij Job. Spieren zijn in topconditie. Grootste zorgpunt is de rechter enkel, inclusief aanhechtingen. Gaat steeds beter. Rekken helpt.

Zon-002

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *