Weer thuis

We zijn weer thuis. Al een tijdje. De vakantie is prima geslaagd en dat zet zich thuis nog even door. Na de S4T ben ik met Koen nog een keer de Zielspitze opgelopen (2700m) en dat was het wel qua inspanning. Of moet ik het kayakken nog meetellen. Pittige sport. Niks voor mij.

Het herstel is prima. Ik voelde me prima na de S4T. Ook de laatste etappe had ik weinig last van. Toch maar wat rust genomen. Ik prijs mezelf gelukkig met het fantastische gevoel dat ik heb overgehouden aan de wedstrijd. Had ook kunnen balen van dag 2, maar niks van dat al. De bergen hebben me wel weer stevig gegrepen. Samen met wat vrienden zitten we alweer stevig in de plannenmakerij maar nog niet heel veel concreets. Hoewel, sinds kort is er een wilde trail by night in de maak ergens in de Ardennen. We zien wel.

TT20-1

De eerste kms zijn ook alweer gemaakt. Afgelopen maandag kreeg ik opeens de geest en hop ik was weer in het bos. De benen voelden enorm sterk. Wel was het stikheet. +30 graden. Onderweg bij de Posbank staat er opeens een militaire shovel op ‘mijn varenpad’ Kon er met geen mogelijkheid langs. De aanwezige politie wijst op de dieplader die duidelijk niet de goede kant op gereden heeft. De shovel probeert het gevaarte te verplaatsen. De aanwezige agente vraagt bezorgd of het wel goed met mij gaat. Rennen, en dan in die hitte. Ik heb nergens last van en stel haar gerust. Na een km of 17 ben ik weer thuis.

De Ciko trainingen sla ik over. Teveel vakantiemodus. (drank) Dat combineert niet. De zaterdagtraining lijkt me wel weer leuk. De route is ‘ Bij van Ark’ Zou het deze keer wel lukken? Jan leidt ons feilloos om 8 uur naar de bewuste locatie. Marlies en Cordien hebben de nieuwe broekjes aan. Peter iets wat erop lijkt. Ik zie weer chomps. Een aantal heeft nog wat moeite de draad weer op te pakken. Het is ondanks de tijd ook erg warm. Bonkige B. moppert over het gebrek aan asfalt. ‘ Trailschoenen zijn om van de kroeg naar huis te lopen door het park’ Ik ben weer thuis. 31kms worden het. Thuis moet er nog wat vocht bij. Thuis, ja we zijn er weer.

TT-22-2

 

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *