Salomon 4Trails Etappe 2 Ehrwald Imst, DNS

Helaas. Ik durfde het niet aan. Gisteravond kwam de pastaparty veel te vroeg na de finish. Kon geen hap door mijn keel krijgen. De nacht ging redelijk, beetje kramp. Ontbijt hetzelfde. Niet goed.

Zoals al aangekondigd is de etappe aangepast ten opzichte van de vorige editie. Vijf km verder is ok maar 900 hoogtemeters meer naar ruim 2700 was voor mij de druppel. Het moet wel leuk blijven. Of zoals een andere uitstapper zei. Ik beschouw het nu als 4 aparte wedstrijden.

Inmiddels zit ik in mijn Hotel. Mijn maatjes moeten nog Finishen. Verwachtte eindtijden rond de 9 uur. Zelf hield ik al rekening met 10 uur lopen. De Cuttoff time is inmiddels met een half uur verlengd vanwege de hitte vermoed ik. Het is nu 28 graden. Boven in de bergen is het gelukkig beter.

In mijn rol als supporter zie ik de lopers nu bij een verzorgingspost langskomen. Ik heb een lift gekregen van de supporterscrew Koos. erg leuk om de nummer 1,2 en 3 te zien passeren. Kan nu wat steun geven aan het Nederlandse team. Bij post twee (de andere zijn niet met de auto bereikbaar?) kom ik twee Nederlanders tegen die gaan opgeven. Zometeen naar de Finish en is kijken wat ik daar tref. Ik vrees het ergste.

Inmiddels lukt het mij weer om te eten en voelen de benen beter. Morgen stap ik weer in.

Net bij de finish geweest. Iets te optimistische schatting geweest. Meeste van mijn cluppie zijn na de 9 uur gefinishd. De tweede berg was een killer. Hoor vreemde verhalen van gaten in de weg waar je overheen getild moest worden en een piek die maar niet kwam. De helling naar beneden loog er ook niet. De meesten na de finish waren er behoorlijk doorheen. Nu gaat het om herstellen. Wie het beste hersteld loopt morgen het best. Ben benieuwd. Nu Pastaparty! Jawel

 

This entry was posted in 4Trails, Marathon, Trail. Bookmark the permalink.

8 Responses to Salomon 4Trails Etappe 2 Ehrwald Imst, DNS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *