Uithijgen

Drie dagen, 40 uur, training, individueel leiderschap, Remco Claassen. Als het om trainingen gaat op dit gebied is Remco een van de allergrootsten van Nederland. Man heeft van zijn ADHD zijn beroep gemaakt. 40 uur lang van 9 uur ‘s-ochtends tot 11 uur ‘s-avonds, en dan moet het diner nog komen!! Alles maar dan ook alles wordt uit de kast gehaald om zoveel mogelijk kennis te fompen. (geen spelfout) Alle zintuigen worden geprikkeld. Irritatie blijkt het best te werken om alert te blijven. Inmiddels beheers ik de techniek van het jongleren!  Maar de boodschap is geweldig. Ik ben niet gauw onder de indruk maar dit was wel bijzonder. Het hoofd leeglopen is nauwelijks mogelijk. Gelukkig ben ik een vroege starter en is de Waal dichtbij. Ik loop elke dag, anders trek ik het niet!

This entry was posted in Edwin, Lichaam. Bookmark the permalink.

One Response to Uithijgen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *