Dag 3

31,3 km, 3:16, 469 hm, totaal 107,1 km. 

Runnershigh noemen ze dat. Ik kan het niet anders omschrijven. De aanpak lijkt te werken. Vast rondje met de juiste afstand. Natje droogje bij je. Geen zorgen over de tijd. Enige aandachtspunt is rondje lopen. En dat is precies wat ik doe. Mijn  aandacht gaat uitsluitend naar ontspannen lopen en in de tweede helft naar de muziek die ik luister. De eerste km’s zijn de benen nog wat stram, moet ik nog teveel opletten in het verkeer , kom ik nog teveel mensen (met honden) tegen. Maar als ik een paar km buiten de parkeerplaatsen kom ben ik van de wereld. Ik loop in een heerlijke flow mijn rondje. De enigste prikkels die binnenkomen zijn de geuren van het bos, de vogels om mij heen, een enorme kever (5 cm) die mijn pad kruist en natuurlijk de pittige regenbui. Als dit de benen zijn die ik over 4 weken bij me heb maak ik mij geen zorgen meer.

This entry was posted in Training, Trans Alpine Run, Wild. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *