Trainingsprogramma

Het eerste blok van mijn trainingsprogramma duurt nog 6 weken en sluit ik af met La Bouillonnante op 21 april. Over twee weken nog de Endurance Life Coastal trail in Sussex (34 mijl) en de Marathon van Parijs op 15 april. Hierna wil ik mijn lichaam ruim de tijd geven om te herstellen en begint 1 juni het tweede trainingsblok tot zo’n twee weken voor het begin van de Transalpine, 1 september dus.

Het blok staat in het teken van kilometers maken en ook hoogtemeters en is nog nauwelijks ingevuld. Wel denk ik aan:

24 juni de Veluwezoomtrail (Unfinished Business)

28 Juli Swiss Alpine (Verjaardagsfeestje)

Een mooi besluit zou de trail Val d’Heure op 5 augustus kunnen zijn of de Trail de Fantomes op 19 augustus. De laatste is misschien een beetje te laat als ik 1 september aan de bak mag in Ruhpolding.

Kortom, het programma staat nog helemaal open. Mijn trainingen wissel ik graag af met mooie wedstrijden op mooie locaties. Het liefst loop ik wat kleinschaligere marathons/ultra’s. Trainingslopen in een groep zijn ook helemaal top zolang er maar wat meters in zitten.  Ik heb wel behoefte aan wat suggesties van mooie lopen waar ik niet al te ver voor hoef te reizen. Iemand?

This entry was posted in Training, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

2 Responses to Trainingsprogramma

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *