La Provinciale

De benen zijn iets stijver dan normaal. Maar ik heb zin in de training. Het regent en het bos is nat. Dat kan me vanavond niet deren. Zoals gewoonlijk loop ik naar de club. Op het programma staat een korte duurloop in verband met de bedriegertjesloop morgen. Daar doe ik niet aan mee maar de duurloop komt op een juist moment zodat ik lekker kan herstellen. In eerste instantie nog een beetje om de blubber heen maar al snel er weer gewoon dwars doorheen. Het groepje is klein. Zijn het er 10? Om een uur of 8 begint het al te schemeren en zijn we alweer op de weg terug naar het clubhuis. Ik loop samen met een nieuw groep 5 lid (sorry ben je naam vergeten) als ik iets tussen de varens zie bewegen. Het valt me direct op dat dit iets bijzonders is. Vlak voor mijn neus steekt een das het pad over. Die heb ik hier nog nooit eerder gezien. Wow. Het zeikt van de regen en het beest is snel dus een foto kon je wel vergeten. Toch heel bijzonder.

Ook René is gewoon weer op de training. Beetje dezelfde klachten maar over het algemeen goed hersteld. Zoals gewoonlijk loopt hij weer op kop bij de eigen tempo-stukjes. We overleggen even over onze plannen van a.s zondag. Doen? Ja natuurlijk. Dus op voorstel van Frans gaan wij zondag naar de Ardennen voor een lekkere trailmarathon. La Provinciale. En Frans, die verbijt zich op zijn vakantieadres……. Oja Frans. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

This entry was posted in Training, Wildkaart. Bookmark the permalink.

One Response to La Provinciale

  1. Frans van Huizen says:

    Bedankt. Veel succes zondag bij mijn loop. Jammer dat ik er niet bij kan zijn maar ik vermaak me uitstekend in Italie. Ga vanavond wel lopen in Rozendaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *