Eerste club-training van het jaar

5 januari 2009

10  km, 1:13 hr, 136 bpm, 6*800

Het nieuwe jaar is alweer echt begonnen. De kinderen zijn weer naar school, mijn vakantie is voorbij. Ik heb dit jaar geen goede voornemens gemaakt maar al langere tijd denk ik erover om meer te genieten van de momenten die komen. Het lijkt zo simpel maar door de hectiek van alle dag vergeet je dat wel eens.

De training is iets waar ik me eigenlijk altijd even toe moet zetten maar als ik eenmaal in mijn kloffie in de kantine sta is dat helemaal voorbij. Vandaag staat een korte training op het programma. 6*800 m in 10km tempo. Wim onze trainer verdeeld ons in groepjes en heeft de training weer goed voorbereid. Uit de tas van Wim komen pyloontjes, er wordt een lichtje geregeld en het traject is afgezet. Ondanks dat het vandaag mijn derde training op rij is, is het gevoel goed. Ik besluit spontaan met de snelle groep mee te lopen en dat bevalt me uitstekend. Frans bewaakt de tijd 3:12 over 800m. Gemiddeld lijkt het te kloppen. Ton, René en Hans doen mee. Meestal met deze trainingen gaat het bij mij pas lekker draaien in de 4e of 5e serie. Zo ook vandaag. Zoals ik al zei moet je genieten van de momenten die komen en de laatste run zet ik aan voor een eindspurt. Fout natuurlijk maar het voelt zo lekker.

Na de korte training is er een heuse “wilde” nieuwjaarsreceptie. Ursula roept ons op om allemaal weer wat lekkers mee fireworks01te nemen en dat concept slaat weer enorm aan. Niks geen georganiseerd evenement gewoon doen. Ursula verdient daarmee veel bonuspunten voor de titel recreant van het jaar! Het blijkt dat er vanavond ook prijsuitreikingen zijn voor de jeugd en die blijven hangen, net als het bestuur die het eerste rondje aanbiedt. Het bericht heeft ook de groepen 4 en 7 bereikt die ook wat meegenomen hebben. Zelfs een aantal (langdurig) geblesseerden komen langs. Zo hebben we een zeer gemêleerde groep. Super! Het jaar is goed begonnen.

This entry was posted in Training and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Eerste club-training van het jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *