Eten, eten en nog eens eten!

We zijn nu een ruime week onderweg met Herbalife. Elke dag vul ik trouw de voedingswijzer in en elke dag sta ik trouw op de weegschaal. Als na een paar dagen kreeg ik de eerste interventie van Ingrid. Eten, veel meer! In de eerste dagen bleek ik al veel te weinig te eten. Zo’n 1000 kcal te weinig. Dus sinds een paar dagen eet ik om de twee uur iets. Inmiddels eet ik ruim 2100 kcal per dag en nog is het niet genoeg. Het moeten er ruim 26oo worden. Gelukkig dat ik van bier en whisky houd. Daar zitten inderdaad heel wat kcal in. Vandaag sta ik in de supermarkt toen ik de laatste opmerking van Ingrid te verwerken kreeg. Meer eten! Brood! Meerdere keren per dag! Mijn eiwitten zitten op 16%, mijn vetten op 24% maar de koolhydraten blijven ver achter met 47%.  Het winkelen krijgt bijzondere vormen. Alles waar koolhydraten inzitten gaat in het mandje. Ik heb de gehele dag het gevoel dat ik plof. Ik weet nog niet of het gaat lukken om nog meer te eten. Suggesties zijn meer dan welkom. Met angst en beven kijk ik nu vooruit naar de TAR. Niet de km’s of de hoogte meters maar de kcal. Als ik per dag 3000 kcal verbruik zal ik bijna 6000kcal moeten eten. Dat is toch niet bij te eten! Pasta bij het ontbijt?

This entry was posted in Lichaam. Bookmark the permalink.

2 Responses to Eten, eten en nog eens eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *