La Bouillonnante

The Mass, Era – L’hymne de La Bouillonnante

Vandaag kregen we ook een mail van “La bouillonnante”.

Hallo vrienden Trailers,

 Klaar voor de 5deeditie van de Bouillonnante. We wensen jullie reeds een prettige race die op al jullie afwachtingen zal beantwoorden !!!

Allerlei nuttige en praktische  informatie over de loop. De meeste liggen voor de hans maar een paar zijn toch wel grappig.  Zo krijgen wij “een briefing” voor de start! Apart. Wij mogen tot de 25e bedenken welke afstand we lopen. De 24 of de 50. Deze is ook wel leuk:

Wanneer jullie jullie rugnummers zullen halen, zullen jullie een drinkbeker van 25cl met de kleuren van de Bouillonnante en ook een haak voor de transport krijgen. Dit drinkbeker is herbruikbaar en ecologisch. Er zullen dus GEENwegwerpbare drinkbekers aan de bevoorradingen zijn !

Waar laat je een drinkbeker? Ik heb er verschrikkelijk veel zin in. Het lijkt mij heerlijk om de trail te lopen. Ik maak mij nog wat zorgen over de zwaarte. Ik heb gekeken naar de eindtijden. Wij vallen in de categorie V1H. Ik weet het niet zeker maar vermoed Veteranen 1 heren. De winnaar van die categorie deed er vorig jaar 4:43 over. Iets harder dan 10 per uur !!! Mijn ambitie is toch op zijn minst om op 10 per uur te vertrekken. Te ambitieus? Zijn die andere trailrunners watjes?

Na de race weten we meer. We zullen dan sterke verhalen uitwisselen. Ik heb maar niet gekeken wanneer de prijsuitrijkingen zijn. Dat lijkt mij niet nodig. Toch niet.

Na de race :  zoals vorige jaren, nodigen we jullie uit om van uitstekende Belgische bieren te genieten en een lekker brood met worst te proeven.

This entry was posted in Wedstrijd and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to La Bouillonnante

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *