Rondje Nederland 2010 geslaagd

Rondje Nederland zit erop. Het stof begint langzaam neer te dalen. Het evenement liep gesmeerd. Verbeterpunten hebben gewerkt. Het weer zat alweer mee. We hebben er patent op. Officieel 660 kinderen die hebben meegelopen op de 1 en de 2,5 km. Ongeveer 1000 volwassenen op de de 5 en de 10. Richting de pers houden we het op 1700 deelnemers. Het aantal deelnemers is daarmee bijna 400 lopers meer dan in de editie van 2009. Het was te merken op het plein. Dat zal helemaal vol.

Het startveld van de 10km is top. Grote regionale namen zijn aanwezig. Orphan van Faassen, Arthur Schramada, Jay Sauer, Gaby van Caulil ik noem er maar een paar. Het parcourrecord op de 10 km is gesneuveld. 32:33 op de 10 km en dat op zo’n parcours. En dan de 5 km. Frank Futselaar die 16:39 op de 5 km loopt, ruim 15 dec sneller dan nr 2. Minder snel dan het parcourrecord maar ik doe het ‘m niet na

Omroep Gelderland (7:25)heeft een (kort) nieuws item. Op een aantal sites beginnen de berichten binnen te sijpelen. Er zijn foto’s gemaakt. Honderden nee duizenden foto’s. Deze bijvoorbeeld, en deze,. Er zijn er nog veel meer.

Wat overblijft is emotie en herinneringen. Een topdag, een super evenement. Heel veel blije gezichten. Daar doen we het voor als organisatie. Vanavond onze clubleden getracteerd op een borrel. Zonder hen, en al het vrijwilligerswerk was dit nooit gelukt. Helemaal top!

This entry was posted in Wedstrijd and tagged , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *