Weerbericht Bouillon

WeerHet zal duidelijk zijn dat het weerbericht in Bouillon mijn bijzondere belangstelling heeft de komende dagen. Voor mijn 100 km poging hoop ik op goed weer. De temperatuur is uitstekend! Niet te warm, niet te koud. Ook ‘s-nachts niet. Maar 75% regen, 5,5 mm. Dat zou wel eens op een baggertocht kunnen uitlopen. Is dat goed of slecht? Het is een gegeven dat ik onder barre omstandigheden blijkbaar goed presteer. Mijn laatste wedstrijd was windkracht 7-8 tegen! Maar 100km bagger? Nou ja, kan er weinig aan veranderen.

This entry was posted in Grand Trail de Bouillon, Trail, Ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

One Response to Weerbericht Bouillon

  1. Frans says:

    Hi Edwin,
    Heel veel succes komend weekend op je monstertocht. Als ik zie hoe je al je lange trainingen hebt afgewerkt dan moet het wel goed gaan. Hoop dat het niet te hard gaat regenen.
    Groeten, Frans

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *