It’s a beautiful day!

Het is een hectische week. Mijn project zit in een spannende fase, emoties lopen hoog op. Ter compensatie sport ik deze week weer erg veel. Maandag sjorren Wouter en ik weer aan oud ijzer. Deze keer gaat de vriend van Lisanne ook mee. Dat wil hij wel eens meemaken. Hij doet zijn best en het vermoeden bestaat dat hij nu nog krom loopt van de spierpijn.

Op dinsdag lopen we twee keer een 20 minuten in TDL. De eerste gaat nog in het bos, de tweede alweer op de Schelmseweg. Voor we terug zijn is het alweer donker. We moeten de hesjes maar weer eens opzoeken.

Donderdag is het tijd voor een rustige duurloop van Gordon. Kost me wat moeite om naar de training te gaan. Geen zin. Het alternatief, bankhangen,  spreekt me nog veel minder aan.  Ik ga toch en eenmaal daar heb ik natuurlijk geen spijt. Het wordt een kalme training met het oog op de Posbankloop. Gelukkig kunnen we hier en daar flink los. Radboud heeft er zin in. Hij zoekt de competitie met Cordien op een vlak stuk en daarna bij mij op de beklimming van de Moslaan. Hij houdt vol maar moet op een stoepje bijkomen.

Vrijdag is het weer oud ijzer. Het is het eind van de week en we zijn moe. Beetje rustig aan dus. De benen sla ik over omdat ik aansluitend een Jobje doe. We kiezen bij Jachrivima sportmassage voor groot onderhoud. Alle spieren lopen we langs. Er is gelukkig duidelijk sprake van progressie. De spieren zijn soepel en sterk. Een paar heftige plekjes. De aanhechting in de voet irriteert nog steeds maar door de behandeling trekken de spieren veel minder aan de plekjes. Het gaat de goede kant op.

De zondag is weer bestemd voor mijn wekelijkse duurloop. Het is weer vreselijk genieten op de Veluwe. It’s a beautiful day!

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *