Goed nieuws?

Het is wat zoeken op de site van de UTMB maar uiteindelijk vind ik volgend bericht.

Dear Everybody,
Here is an update concerning registration for the 2014 The North Face® Ultra-Trail du Mont-Blanc®.
To date, 11 600 runners, representing 75 different nationalities are candidates.
– The UTMB®, is today, 200% full:
– The CCC®, is today, 150% full;
– The PTL™ is full – Enrolments are closed (quota full).
– The TDS™, with more than 1100 runners already registered, has more than last year, but probably won’t need to have a draw. It is therefore the only event which offers an almost certain chance of participating in 2014.
The OCC, is today, 120% full; 

De enige afstand waar geen loting voor is, is de TDS! Met nog drie inschrijfdagen te gaan, 6 januari 24:00 uur, lijkt het alsof mijn inschrijving safe is. Van ervaringsdeskundigen had ik al gehoord dat dit zo zou zijn maar het moet altijd nog maar weer gebeuren. De wedstrijd is zo populair dat hij uit zijn voegen begint te barsten. Meer dan 11500 atleten die in een week tijd 5 wedstrijden lopen. Zal wat worden met die hotels daar. Reden temeer om de kampeeruitrusting zolangzamerhand wat te professionaliseren. MAar ook dat zal niet meevallen.

In ieder geval begin ik nu met het opbouwen van de training. Voorzichtig beginnen met het volume uit te breiden. Eerst maar weer eens van drie (twee 🙂 ) naar vier trainingen te groeien. Deze week drie trainingen. De donderdagtraining schoot erbij in.

Dinsdag TDL 18km in 1:30 uur
Vrijdag Heuveltraining: Ruim 15 km
Zaterdag RDL: Ruim 24 km

Heuvel

 Heuveltraining: 10 keer de Beekbergseheuvel vv.

Zaterdag weer lekker gelopen met de long distancegroep van de atletiekvereniging. Erg gezellig. Jan is al een halve trailert. Heeft de goede schoenen, kiest de singletracks. Vreest de modder niet en ‘last but not least’, de afstand is ietsje langer dan afgesproken. 24 ipv 20.

CLC-2

This entry was posted in Training, UTMB TDS. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *