Veluwezoomtrail

Het herstel van de Brabantse Wal Marathon gaat prima. Ik kon het op de finish-lijn al bijna voorspellen. Best wel doorgewerkt op de Wal maar kwam redelijk fit over de streep.

Op maandag heb ik klein herstelloopje gedaan, 5km, en dat werkt bij mij erg goed. Op dinsdag stond een 50′ duurloop op het programma.   Voor een rustige training vond ik dat wel erg kort dus lopend naar de club.

Helaas werd de training wreed verstoord door een wildtelling. Deze keer stonden de jagers voor het hek naast het bordje. Vorige week verstoorden we hun geluk ook al. En de dag daarop werd de bedriegertjesloop georganiseerd door de Veluwezoom. Erg domme planning maar zoals al eerder betoogd. Elke verstoorde wildtelling is er één. Nu liepen wij door naar het volgende hek 1 km verder zonder bordje en zonder jagers. Erg veel zwijntjes zullen ze wel niet geteld hebben. =D

Al met al liep de training dus wat uit de hand en na 21km was ik weer thuis. Oeps. Zo schiet het wel op met de km’s. Overigens wordt deze week km 1500 bereikt. Wordt dit jaar een recordaantal als ik heel blijf.

Reden genoeg om dat te vieren dus heb ik mij net ingeschreven voor de Veluwezoomtrail. Vorig jaar nog overgeslagen maar dit jaar wil ik hem toch op mijn lijstje bijschrijven. Het parcours is bekend terrein dus nu al mooi maar wat ik vooral leuk vind is dat alle trailers weer eens bij elkaar komen. Altijd gezellig. Voelt een beetje als een (achter) tuinfeest.

 

This entry was posted in Trail, Ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

2 Responses to Veluwezoomtrail

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *