TAR Voorbereidingen

De TAR ontwikkelingen gaan snel. Inmiddels zijn Frans en ik een team en gaan we samen de uitdaging aan. Ben ik erg blij mee want Frans en ik zijn aan elkaar gewaagd. Hebben hetzelfde tempo en zijn even gek. Moeten nog wel een naam voor het team bedenken. Meedenken wordt gewaardeerd. Eerste bijdrage is al gedaan. “team 5”. Tsja.

Via relaties bij Herbalife kunnen we wat voedings-seminars bijwonen. We zijn op zoek naar mogelijkheden om onze voeding beter in balans te krijgen en misschien is professionele hulp de weg te gaan.

Ook zijn we er inmiddels wel uit dat we niet 9 nachten  in sporthallen willen slapen.  De beste optie lijkt een camper. Heeft meerdere voordelen. Al is het alleen al dat we niet met al die zut hoeven te slepen. Het idee was nog niet opgekomen of er diende zich al een oplossing aan voor een chauffeur. (twee zelfs).

Maar de wedstrijd is nog heel ver. We zullen er hard voor moeten trainen. Ik ben vandaag maar begonnen. Iets later dan normaal. Dat had alles te maken met het Eeuwfeest van Jan en Belinda. (Was gezellig Jan). Het duurde dan ook wel anderhalf uur voordat de spinraggen uit het hoofd waren verdwenen. Heb Jan nog geprobeerd te strikken voor een duoloop maar Jan meldde zich pas om kwart over negen. Tja en dan zit ik natuurlijk al ver in de rimboe. Het duurloopje ging heerlijk en eenmaal bij de Posbank aangekomen kreeg ik het idee om de helling van de Posbank eens te proberen. Ben op zoek naar een plek om serieuze heuveltraining te kunnen doen.  Vond de helling eigenlijk wel een beetje tegenvallen. 80 meter hoogteverschil over twee km en soms gaat de weg ook weer naar beneden. Nee daar gaan we de Alpen niet mee bedwingen. Wel ging het drinken veel beter. Bij de Posbank mijn waterzak opnieuw gevuld. (Heerlijk koud water). Blijkt mijn waterzak geïsoleerd te zijn. :D. Na ruim 36 km weer thuis. Jan niet gezien.

This entry was posted in Training, Trans Alpine Run. Bookmark the permalink.

8 Responses to TAR Voorbereidingen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *