Onderhoud

Alweer enige tijd geleden heb ik een overstap gemaakt naar een nieuwe PC. Ik prijs mij gelukkig met een iMac. Het is allemaal even wennen maar wel leuk. Een van de leuke zaken van de iMac is het formaat. Ben ik nog bescheiden geweest en heb ik de  ” kleine” gekocht, toch meet het beeldscherm een goede 21 inch. Waarom dit verhaal? Eigenlijk heel simpel. Mijn weblog past zich aan, aan het scherm waarop het log gelezen wordt. Een breed scherm levert brede teksten, een smal scherm smalle teksten. Plaatjes passen niet meer en al dat soort gedoe. Omdat ik dit log toch vooral ook voor mezelf schrijf vind ik dat het er toch een beetje netjes moet uitzien op mijn eigen scherm. Dus groot onderhoud aan het log. Pagina’s zijn aangepast en zien er nu weer netjes uit. Op mijn PC dan en ik hoop ook op die van jullie.

Verder zijn de sheets over sportvoeding dan nu beschikbaar gekomen. Daarvoor moet je hier klikken.

Tot slot heeft ene P te A mij ingewijd in de harde wereld van de uitgeverij. Tenminste een klein tipje. In deze wereld gaat het niet om het goede doel, of de wereld te verbeteren maar om keiharde pageviews. Hoe meer hoe beter. Blijkbaar worden er afspraken gemaakt met sponsors over pageviews versus reclame-inkomsten. Het bedrag dat daarbij viel was 50 euro per 1000 pageviews. Dat intrigeerde mij en ik ben dus op zoek gegaan naar de keiharde cijfers van dit log. En wat blijkt. Toch minimaal zo’n 5000 pageviews per maand en inmiddels zijn dat er in het afgelopen jaar (10 maanden)  49.866. Dus voor 250 euro per maand komen er logo’s op mijn weblog. Mochten er belangstellenden zijn? Mailtje is genoeg.

This entry was posted in PR's en Statistiek. Bookmark the permalink.

2 Responses to Onderhoud

  1. P. says:

    50 euro geldt voor toptitels en sites en die halen dat niet altijd. Voor een consumenten als de jouwe moet je eerder rekenen op 5 euro. Ligt verder natuurlijk ook aan het aantal unieke bezoekers. Misschien heb je wel een gek die je volgt en als een razende pageviews scoort: geen adverteerder wil dan.

    Kortom, 25 euro is dichter in de buurt als je dat al red…….

  2. Jacques says:

    Je site ziet er nog steeds goed uit en het past ook goed op mijn breedbeeld scherm. Ja ik had gehoord dat je een iMac had. Ben een beetje jaloers van.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *