Ciko’66 afdeling ultra?

dscn0449Het begint er een beetje op te lijken dat Ciko een afdeling Ultra krijgt.  Kwam ik deze groep tegen in Bouillon, nu staan dezelfde namen ook ingeschreven voor de hardloop4daagse in Apeldoorn met Pinksteren. De 100 km wel te verstaan. Mannen met dezelfde tik. Van Frans is het al langer bekend. Hij heeft ook de bijnaam kilometervreter. Van René is het minder bekend. Toch doet hij mee en als voorbereiding hierop loopt hij nog even de HANKAN marathon op moederdag. Kennelijk voldoende hersteld van het Ardennenavontuur. Wanneer ben je nu een Ultraloper? Ultralopen volgens wikipedia is verder dan de Marathon. Een Ultraloper herken je verder aan een snel herstel.

Op de website van de hardloop4daagse meld Winterman: . “Herstel is moeilijk te trainen maar ik merk dat als je vaker meedoet met deze evenementen je lichaam er wel aan kan wennen. De lopers die het beste herstellen, lopen het makkelijkste op de vierde en laatste dag.

Nou het herstel lukt vrij aardig. Nog even doortrainen en dan komt het wel goed denk ik met de 4daagse. Wat nog ontbreekt op de Palmares is een Ultra-afstand. De 100km van Apeldoorn lijkt heel wat, mag je misschien ook wel een Ultra-afstand noemen maar is voor mij niet genoeg. Op 27 13 juni loop ik samen met Frans (who else) de 50 van Rondje Voorne. Als dat lukt noem ik mij vanaf dat moment een Ultraloper. Als René nu ook meegaat en wij beiden finishen (Frans heeft dat al eens gedaan) richten wij spontaan de afdeling Ultra van Ciko op.

Moeten we daarna dan lid worden van de nieuw opgerichte vereniging marathonplus?

This entry was posted in Edwin, Marathon and tagged . Bookmark the permalink.

One Response to Ciko’66 afdeling ultra?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *