Voor de thuisblijvers

De tas is gepakt de spullen bij elkaar gezocht. Het weekend van “La Bouillonnante” staat voor de deur. Al een paar dagen ben ik met wat details bezig. Het weer bijvoorbeeld. Het laatste bericht is dat het zondag 23°C wordt. Het wordt dan twijfelachtig of anderhalve liter sportdrank dan voldoende is. Maar hoe neem je dat mee? Toch de “Bouillonnantebeker” met haak? Al dagen weet ik welke kleding ik aantrek maar nu twijfel ik toch weer. Niet te warm? Wat me ook bezig houd is eten. Ik houd  serieus rekening met een een tijd van 7 uur. Dan lijkt hij mij toch wel gewenst ergens iets te eten? Maar wat? Op een Marathon heb ik nog nooit boterhammen meegenomen. Ik ben er wel uit. Nu nog eens kijken hoe ik dat meekrijg.

De laatste dagen krijg ik veel steunbetuigingen en ook veel mensen die mij willen volgen. Of op zijn minst nieuwsgierig zijn hoe het gaat. Geen idee wanneer de uitslagen op het web staan. Maar mocht je willen zoeken: startnummer 159. Ook heb ik besloten een camera en een  notebook mee te nemen. Het hotel beschikt over WiFi dus ik ga proberen voor en na de race wat berichtjes achter te laten. Dus als je wil weten hoe het gaat kijk dan af en toe op dit log.

Het vertrek is morgen om 12:00 uur. We hopen dan om een uur of 4-5 te arriveren zodat we alvast wat sfeer kunnen opsnuiven. We slapen in een goedkoop familie hotel vlak naast de start. We zullen zien. We houden contact.

This entry was posted in Marathon, Wedstrijd and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *