Dag 20 Nunakot naar Bhaktapur

Weer een lange reisdag. Er valt weinig over te melden anders dat de chauffeur wat roekelozer is dan de vorige. We halen wat vaker en hij rijdt agressiever. Kennelijk normaal in deze contreien

koffiestop langs de weg

Maar om een uur of half twee komen we aan in een luxe hotel. We krijgen de instructie om na 3 kwartier weer klaar te staan voor een stadstour. Het gaat mij te snel. Ik besluit er allen op uit te trekken en eerst even op te frissen.

Leukste van de dag zijn de versierde vrachtwagens.

Met mijn camera ga ik op stap en dat is best leuk. Ik zwerf door de oude stad. Veel oude gebouwen erg mooi om te zien. Ik maak flink wat foto’s van het dagelijks leven. Helaas lukt het met laptop niet om internet verbinding te leggen. Houden jullie tegoed.

Het is echter slecht mogelijk om de groep te vermijden. Je komt ze overal tegen. Morgen gaan we met en gids door het stadje. Dat lijkt me weer leuk.

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.