Dag 18 Chitwa NP

Op het programma staat een jeepsafari. Hij duurt de hele dag. We rijden het Chitwa NP in. Het park zit vol leven maar we komen voor de Neushoorn. Nog voordat we het park ingaan spotten we al een Neushoorn en ik maak zelfs een selfie met hem. Het voelt wat tegennatuurlijk. Maar het blijft een wild beest. Het beest ligt te slapen zeg maar langs de weg. Je vraagt je af of het nog wel een wild beest is.

We stappen in een kano om de rivier over te steken. Het bootje zakt erg diep maar het gaat goed, Hierna volgt een lange rit naar het einde van een weg waar de neushoorns zich ophouden. Met een beetje moeite lukt het. we zien er in het park zelfs 6. Drie volwassen vrouwtjes en kiddo’s.

Tijdens onze rit wordt het spannend want de Bengaalse Tijger is gespot. Helaas niet door ons. Volgens onze gids is hij echt in de buurt. Wij horen waarschuwings signalen van de neushoorns en ook van de herten. Maar helaas we spotten hem niet.

Olifantengras
Moeras stukje
Herten in het park. Waar we alligators verwachten
Een van de ruim 600 neushoorns in het park
This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.