Kilometers

We zijn erg druk geweest met Rondje Nederland maar dat neemt niet weg dat er kilometers moeten worden gelopen. Ik ben in training voor de hardloop4daagse met pinksteren. Dat duurt nog twee maanden maar de intensiteit moet naar 100 km per week worden opgevoerd. Althans volgens het schema van Gordon. Ik ben op de goede weg want ik zit nu al op een gemiddelde van 75 km per week. Deze maand heb ik voor het eerst de 300 km grens doorbroken. Dat brengt het jaartotaal op 786 km. Het prettige is dat het bijna ongemerkt is gebeurd. Ik heb er niet speciaal op gelet maar heb gewoon kilometers gemaakt waar dat kon en zogenaamde slimme kilometers. Dus niet op de fiets naar CIKO maar rennend. Bijzonder prettig daarbij is dat dit hoegenaamd zonder pijntjes gebeurd. Ik lijk de belasting goed te verteren. De komende weken gaat de intensiteit verder omhoog. Mede om die reden heb ik besloten toch de Marathon van Rotterdam te lopen. Niet voor een tijd maar voor kilometers.

This entry was posted in PR's en Statistiek, Training and tagged , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *