Statistiek

Na de geslaagde test is het tijd om weer vooruit te kijken. Volgende doel is natuurlijk de hardloop4daagse maar onderweg kom ik nog wat leukigheid tegen. Ik heb van Gordon een schema gekregen voor de hardloop4daagse en die liegt er niet om. Het aantal trainingen loopt op tot 8 per week met weken van 100 km. Ik vrees dat dat niet gaat lukken. Essentie van het verhaal is een hoge belasting maar vooral meerdere trainingen/wedstrijden per dag.  Ik zal het schema moeten inpassen in mijn privé situatie.  Wat vrij eenvoudig kan is lopen tijdens mijn lunchpauze. Dat lukt max 3 x per week. De lunchtrainingen vallen deels op dezelfde dag als de CIKO trainingen. Bij elkaar al 5 trainingen. Voeg hieraan toe mijn Zondagse RDL en je komt op 6. Wellicht kan ik op vrijdagmiddag nog wat heuveltrainingen doen. Op die manier kan ik vrij simpel aan heel wat km komen zonder dat ik thuis steeds weg ben. Een praktisch puntje is wel dat ik niet zoveel hardloopkleding heb. Gelukkig gaat de temperatuur nu hard omhoog. Vandaag heb ik alweer in de korte broek gelopen en daar heb ik er wat meer van!

In ieder geval sluiten we de maand februari af met 189 km Gezien de vele rust valt dat nog niet eens tegen. In 2010 inmiddels 480 km. Niet slecht. Verder vind ik nog wel bijzonder te melden dat het weblog in februari 558 keer is bezocht door 88 individuele bezoekers.

This entry was posted in PR's en Statistiek, Training and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *