Dag 4 Bandipur naar Pokhara

Het begint al aardig te wennen. De groep is leuk, het ritme is relaxed. Maar vandaag staan we vroeg op zodat we om kwart voor zes naar de zonsopkomst kunnen wandelen. Ik verwacht er niet veel van maar dat blijkt onterecht. Gisteren naar de verkeerde plek gelopen. Dit uitzicht is echt fenomenaal. Ik zie voor het eerst in mijn leven de Himalaya in al zijn grootsheid. Zover het oog reikt zie ik witte toppen. Helemaal links het Annapurna massief. Wow!

Annapurna I, II en III. Er zijn er zes. Het boogje is de I en de hoogste.

Het hotel is wat minder. Het ziet er prachtig uit. Is blijkbaar de Neware stijl maar de kamer is een beetje onder de maat. Een van ons heeft zelfs een bed vol vlooien. Wifi is nauwelijks beschikbaar maar dat mag de pret niet drukken. Het dorpje ziet er wel erg mooi uit.

Hotel Old inn
Als we naar de zonsopkomst gaan zijn de vrouwen al hard aan het werk

We rijden in drie uur naar Pokhara. Een rit over een waardeloze weg.

De vrachtwagens hebben een huisje als cabine en zijn mooi versierd.

De middag gebruiken we om de laatste inkopen de te doen, geld te pinnen, te lunchen. Ik kijk nog eens of het zinvol is een simcard te kopen maar de meneer zegt dat die in de bergen niet werkt. Er schijnt Wifi te zijn in de bergen maar ik houdt met het ergste rekening. Mijn reisgenoten kopen nog flink in maar dat is allemaal namaak spul. De prijs is nog geen 10% van de kosten in Nederland. De kwaliteit zal niet veel beter zijn vrees ik.

Terug op mijn kamer pak ik mijn tassen opnieuw in. Tas die in het hotel achterblijft, tas die de sherpa draagt en tas die ik zelf ga dragen. Ik ben er klaar voor.

Bij deze alvast een waarschuwing. De komende 11 dagen heb ik waarschijnlijk geen verbinding en kan ik geen berichten posten. Ik ga mijn best doen. Geenzorgen dus. Ook zal ik niet op jullie berichten reageren

This entry was posted in Training. Bookmark the permalink.

One Response to Dag 4 Bandipur naar Pokhara

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.