Ardennes Megatrail film

Soundtrack aangepast. Nog niet helemaal naar het zin maar in ieder geval een stukje beter te verstaan.

This entry was posted in Ardennen, Trail, Training, Ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

2 Responses to Ardennes Megatrail film

 1. jacolien says:

  Ha, partner in crime!
  Wat jammer dat je commentaar onverstaanbaar is. Of ligt dat aan mij(n computer)?

  Inderdaad, zoals je al zei: je laat me beelden zien die ik onderweg niet (bewust) gezien heb. Te weten: die fabriek in Bogny – wat heb ik gemist? Moest je daar doorheen? Heb ik (onbewust weliswaar) valsgespeeld? Ik ben gewoon naar de verzorgingspost gelopen, en daarvandaan weer vertrokken… Door geen fabriek gekomen.

  Dank je wel voor die beelden bij le Roc la Tour: ik vertel aan iedereen hoe asociaal ik daar was door die dame voorbij te gaan die via dat touw omhoog probeerde te komen, maar zo op film ziet het er best elegant uit… Wist helemaal niet dat je dat filmde.

  Ik had een spierpijn die misschien wel erger was dan die na m’n eerste marathon, maar kijk met een heel voldaan gevoel terug op ons tripje. Volgend jaar de quatre-vingt-treize?

 2. Jaap van Dekken says:

  met deze muziek is het veel beter.. well done

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *