Bezoekers

Mijn weblog bestaat nu 1 maand en een paar dagen in 2009. En ik moet zeggen het valt me niet tegen. Ik merk dat ik het erg leuk vind om op te schrijven wat me bezig houd. Over hardlopen dan. Wat ik ook erg leuk vind is om terug te lezen wat ik zelf heb geschreven. Het valt de lezer wellicht niet op maar ik ben nog vaker met oude berichten bezig dan je zou denken. Een zin anders een tekst beter. 

In de maand dat ik bezig ben heb ik regelmatig bedacht voor wie ik nou zou willen schrijven. Wil ik publiek trekken, wil ik van mij afschrijven, dagboek?  Conclusie is dat ik het bij mezelf houd. Het weblog schrijf ik voor mezelf  en ik nodig iedereen uit om mee te lezen.  Dat zou kunnen betekenen dat omdat  groep 5 nu 5 webloggers heeft de kans bestaat dat we 5 keer over hetzelfde schrijven. Bij voorbaat excuus, ga het toch gewoon doen.

Wat ik erg leuk vind is dat er veel reacties op mijn “posts” komen. Tijdens de training maar ook op dit log. Laat maar horen, houd mij scherp.

Verassend is het aantal bezoeken. In Januari is het log ruim 400 keer bezocht. Naar mijn idee erg veel, maar ook nog eens door ruim 50 verschillende bezoekers. Volgens mij bestaat groep 5 niet uit 50 leden dus het log verspreid zich. Leuk om dat te merken. Overigens neem ik de getallen wel met een korreltje zout.

This entry was posted in Edwin, PR's en Statistiek and tagged . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *