Montferlandtrail 2

MTB-1Zoek de verschillen. Was ik zaterdag met een delegatie in Montferland om de ATB route te rennen. Vandaag kwam ik terug. Het leek me toen al een mooi route om te fietsen. Vandaag wordt dat bevestigd. Ik start met een zonnetje en eindig in de regen. Ik doe het rondje twee keer.

Schermafbeelding 2014-04-21 om 15.32.08Het eerste rondje doe ik op kracht. Het tweede rondje doe ik op souplesse. Het verschil is 10 minuten op de eindtijd. Daar kan ik aan toevoegen dat in het tweede rondje weinig sprake meer was van kracht. De heuveltjes en vooral het vals plat blijken behoorlijk pittig. Dat had ik met het lopen niet zo in de gaten. Voor mountainbiken gebruik je andere spieren. Mijn schouders en rug zijn gevoelig aan het eind. De rest valt wel mee. Een erg sterke MTB-er ben ik niet gezien het feit dat ik regelmatig ingehaald wordt. Zelfs door iemand die na het rondje een sigaretje opsteekt. Dat doet pijn.

 

This entry was posted in MTB. Bookmark the permalink.

3 Responses to Montferlandtrail 2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *