Trainen

training

De Ohm trail was eventjes de laatste wedstrijd. Nu weer gewoon trainen. Kilometers maken.

De dag na de Ohm trail met Koen lekker ge-MTB-d. Heerlijke manier om de benen los te maken. Helaas brak de ketting van Koen en moest ik hem naar huis slepen.

Dinsdag loop ik met zware benen en is 20 km genoeg. Komt goed uit dat er een korte Ciko training is.

Donderdag loop ik de training mis vanwege een feestje. Koen slaagt voor zijn middelbare school en om half vier zit ik aan de champagne. Definitief gaat er een streep door de 80MBM. De diploma-uitreiking zal ik gewoon bij zijn. (Uiteraard)

Zaterdag met de Long distancegroep van Ciko. Het Deelerwoud staat op het programma. Mooi gebied waar ik veel te weinig kom. De beruchte rode pijltjes route blijkt niet zo heel heftig te zijn. Vooral mooi. Met voor en na transport een dikke 35km.

MTB-1

Vandaag wederom MTB-en. Materiaalpech blijft ons bespaard. Wel zijn we betrokken bij een ongeval met een racefietser. Voor mij komt op een stukje fietspad een racefietser mij tegemoet die niet oplet. Na een brul schrikt hij en wijkt uit naar rechts. Helaas voor de mij inhalende racefietser die ook niet oplet. Zij gaat in de remmen en over de kop. Gelukkig valt het allemaal mee en kunnen we allen de weg vervolgen.

Al met al een 95km deze week gelopen en een km of 40 gefietst. En het lijf vindt het allemaal best. Mooi zo.

 

This entry was posted in MTB, Training. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.