Streep door de rekening

Er gaat een streep door de 80 km van de Mont Blanc. Geen blessure, geen conditieprobleem maar domweg een dubbel afspraak. In het jaarboekje ontbreekt de juiste datum maar dat is richting studenten gecorrigeerd. Daar komen we nu pas achter. De diploma uitreiking van mijn zoon is op 28 juni en valt gelijk met de wedstrijd. Hoe is het mogelijk! Momenteel overheerst teleurstelling maar enige relativering zet dit in het juiste perspectief. Er zijn nog zoveel mooie wedstrijden te lopen. Moest maar eens een leuke gaan uikiezen.

This entry was posted in 80km du Mont Blanc, Ultra. Bookmark the permalink.

5 Responses to Streep door de rekening

 1. jacolien says:

  Edwin, je weet al dat ik dit bíjna net zo jammer vind als jij… Maar inderdaad: life goes on en er is genoeg moois te doen!

  Welke gaat het worden?

 2. Jan says:

  Edwin, enig juiste besluit. De diploma-uitreiking is uniek, de loop niet.
  Blijft jammer natuurlijk.

 3. Frans van Huizen says:

  Hi Edwin, jammer dat je niet meegaat maar het is logisch. Toch nog goed gelopen in Rotterdam na die 60 km de dag ervoor.
  Groeten vanuit een prachtig Cuba, Frans

 4. Janna says:

  Ha Edwin, wat ontzettend jammer dat je dit niet eerder wist, maar die Mont Blanc valt niet zomaar om, en diploma’s krijg je maar een keer. Ben je inmiddels wat hersteld van Rotterdam? Heb zelf afgelopen maandag de hei maar eens opgezocht, achter de wandelwagen weliswaar, maar mooi was het wel. Ben benieuwd naar je nieuwe doel! Succes!

 5. Nancy says:

  Ik weet zeker dat je weer een nieuw mooi doel vindt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *