Baas over je eigen agenda!

‘Time-management’ is verloren tijd. Een slechte managementtheorie. Anderen bepalen wat jij gaat doen en dat prop je zo efficiënt mogelijk in je agenda. Wat ik iedereen kan aanbevelen is ‘baas over je eigen agenda’  te zijn. Dat betekent kiezen en ook nee zeggen. Werkt veel beter. De afgelopen weken ben ik daar nogal mee bezig. Keuzes maken. Wat niet doorgaat/doorging is de Dutch coast ultrarun by night. Zo ook de midwintermarathon. Geen spijt van, bewuste keuze. Wat waarschijnlijk ook niet doorgaat is de Utrechtse Heuvelrugtrail met mijn maatjes. De dag erna op 24 februari loop ik de Trail by the Sea. Vind ik wel jammer dus wie weet.

Schermafbeelding 2013-02-02 om 12.05.44

Wat wel doorgaat is de Trail de Fantomes! Ik heb daar in 2012 met erg veel plezier gelopen. Hele zware trail maar erg de moeite waard. Ik zag onlangs wat foto’s voorbijkomen en ik was direct verkocht. Ik ga dit jaar weer! Met wat vrienden afgesproken en een bedje geregeld in het kasteel Floreal. Kan het nog beter?

Waar ik mij gisteren voor heb aangemeld is de Galgenbergmarathon op 2 maart. Ik vind het concept van dit soort loopjes steeds leuker worden. Geen wedstrijd, vaak in een groep, gewoon lekker lopen in een mooie omgeving en vooral geen haast.

TR-8

Wat ook doorgaat is het trainingsweekend met mijn maatjes. Wederom gaan we met een selecte groep een weekendje met elkaar op pad. Centraal staan een beetje lopen, een beetje kletsen, een beetje drinken. Heerlijk. Vorige keer was alweer 2011 in Helenaveen. Ben benieuwd waar de organisatiecommissie ons deze keer heenstuurt

En dat allemaal om straks hier fit aan de streep te staan. Ik wordt hier zo blij van!

This entry was posted in 80km du Mont Blanc, Trail, ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *