De nieuwe uitdaging

Ik was alweer te laat voor de inschrijving voor de Mont Blanc Marathon, binnen twee weken vol! Marc, van Mud Sweat Trails, tipte mij echter op een nieuw toe te voegen trail. De Ultra afstand van 80 km en 6000 hoogtemeters. Op de website stond nog niks maar op allerlei plekken werd toch wel duidelijk dat ie er komt. Monique gaf het laatste zetje, sterker nog, die zag aan mij wel dat het ontbreken van een hardloopuitdaging de balans verstoorde.

Ik polste Frans, dat was makkelijk, hij had zich nog dezelfde dag ingeschreven. Ik polste Rene, en hij zegt ook ja. Jacolien ziet de uitdaging en wil ook maar vraagt nog even bedenktijd. En zo kan het komen dat er opeens een nieuwe uitdaging op de agenda staat!

Inmiddels alweer druk aan het plannen van allerlei marathons en Ultra’s. Dit voelt goed. Dit voelt echt goed. Ik heb weer zin!

 

This entry was posted in Trail, ultra, Wedstrijd. Bookmark the permalink.

One Response to De nieuwe uitdaging

  1. P. says:

    En nu maar hopen dat het niet mistig is op 28 juni……… Maar natuurlijke prachtig parcours. Iets meer klimmeters dan Rotterdam………

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *