Volgende doel.

Ik heb er lang over nagedacht. Ik wil zoveel, maar ik wil ook zoveel niet. Wat ik niet wil is de UTMB. Geen trailafstanden van 100km of meer in 2013. Jammer van de verdiende UTMB puntjes maar geen zin, geen tijd. Uiteraard blijf ik trails lopen. Marathon de Mont BlancIce trail Tarentaise, Trail l’Ardechoise, Suisse Alpine lijken me leuk. Ik ga ze niet allemaal lopen maar eentje moet toch wel lukken?

De landgoed Twentemarathon van a.s. zaterdag laat ik lopen.  Geen zin, geen tijd. Wel heb ik mij ingeschreven voor de Voornse Duintrail van Els Priester, de halve van Egmond, Trail by the sea, Sallandtrail en de marathon de Medoc gaan we volgend jaar zeker doen. Een nieuwe uitdaging is Groesbeeks gruwelijkste. Geen hardloopwedstrijd maar een MTB wedstrijd met mijn zoon. Moet nog ergens een MTB scoren maar we zien wel.

En toch blijft het kriebelen. Een uitdaging,  iets om naar toe te werken. Mijn bezoek aan Papendal blijft me achtervolgen. De sportarts vond mijn PR’s op de Marathon en de halve maar niks. Met mijn conditie moet daar veel meer uit te slepen zijn. Ik ben niet zo van de PR’s maar het past nu wel mooi in mijn agenda. Snelheidstrainingen kosten minder tijd. We gaan het doen, ik ga het proberen.

De nieuwe uitdaging:

PR op de marathon, streven is 3:00 uur en wel op mijn voorkeursmarathon, de 40e midwintermarathon.

PR op de halve Marathon dus onder de 1:30. Waar anders dan op het NK halve Marathon in Venlo.

 

 

This entry was posted in Edwin, Marathon, PR's en Statistiek. Bookmark the permalink.

2 Responses to Volgende doel.

  1. P says:

    Je liep juist je beste tijden omdat je helemaal niet met dat klokje bezig was………

  2. Jan says:

    Waw!Alsof de trails, het fietsen al niet genoeg is …
    Apeldoorn is al snel … dat wordt aanpoten. Succes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *