PR op de laatste dag van het jaar.

31 december 2009

14,5 km, 1:35 hr, 132 bpm

Totale afstand- - MaandIk was er niet zo mee bezig maar zag onlangs dat ik deze maand wel erg veel kilometers maak. Op zich wel gek want door het winterse weer zijn mijn RDL’s in het weekend niet erg lang. Ook heb ik deze maand 4 trainingen overgeslagen.  Toen ik mij realiseerde dat ik nog 13 km nodig had voor het maandrecord was de keuze snel gemaakt. Dat record gaat eraan! Wederom heeft de club de donderdag training geannuleerd, dit keer in verband met oud jaar. Een sms-sje naar Jan was genoeg om hem deelgenoot te maken van dit heugelijke feit en direct werd een training ingelast.  

Om 9 uur zijn we vertrokken voor een rondje “tank-baan” dieSneeuwtraining 20091231 we uiteindelijk wel hebben bereikt maar eigenlijk onverstandig was. Spekglad daar in het bos. Via de koningsweg weer snel naar het schone asfalt. De teller stopt op 14,5 km. Op km 13 overschrijd ik voor de deur van onze trainer Wim de magische grens. Omdat we Wim voor het raam in de boeken zien zitten zeggen we hem even gedag.

Anderhalf uur is eigenlijk veel te kort om weer helemaal bij te praten. Één ding blijft hangen. We zouden eigenlijk  een platform moeten hebben waar we ons kunnen melden als we, zoals nu bij een afgelaste training, een stukje willen lopen. Twitter? Nou, misschien een mooie uitdaging voor de nieuwe recreant van het jaar.

This entry was posted in PR's en Statistiek and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *